Video Editing

WIWO Studio is uitermate geschikt voor het bewerken van visueel content. Denk hierbij aan een bedrijfsvideo, commercial of videoclip. Je kunt de studio reserveren voor een aantal uur om vervolgens in Adobe Premiere Pro en/of After Effects je edit skills te uiten. Je bent dus niet afhankelijk van een derde of ons, je kunt alleen de studio bezoeken of je neemt een eigen gezelschap mee om vervolgens je creativiteit te ontplooien.

Kan ik mijn content laten bewerken door WIWO Media?
De video-editor van WIWO Media is specialist in visuele content.
Ja, het is dus zeer zeker mogelijk je content, of het nu gaat om video’s, bedrijfsfilms, visuele presentaties, interne video’s, te laten bewerken door ons.
Wij bieden jou altijd professionele topkwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

Ons werk?
Wij vertalen jouw boodschap in een krachtige, visuele productie. Een professionele video zorgt voor geloofwaardigheid, vertrouwen en dus ook: omzet.

Wat doen wij?
Bedrijfsfilms, documentaires, commercials: Elke videoproductie is maatwerk. Wij hebben een breed netwerk van specialisten en werken met zeer scherpe tarieven.

Kosten
Een goede video is niet duur, maar goedkoop is zeker niet de term die past bij onze dienstverlening. We maken ons namelijk hard voor een professionele video; een echt visitekaartje voor je als ondernemer, en daar is niks goedkoop aan. Bij ons kun je rekenen op kwaliteit tegen een zeer scherp tarief.

Eigen beeldmateriaal
Voor een professioneel resultaat is het te gebruiken beeldmateriaal essentieel.

Wanneer wij de productie verzorgen zijn de opnames uiteraard van topkwaliteit. Een professionele montage doet de rest.

Soms doet de situatie zich voor dat de opdrachtgever zelf al beschikt over kwalitatief goed beeldmateriaal. Om ook tot een professioneel eindresultaat te komen, is het mogelijk om uitsluitend de montage door ons te laten verzorgen.