Studio Reserveren

Zoekt je een studio voor uw geluidsopname? Of wilt je een track opnemen? Dan bent je bij WIWO Studio bij het juiste adres! Wij bieden een professionele studio met aparte vocal-booth waardoor je stem- en zangopnames perfect kunt vastleggen. WIWO Studio, onderdeel van WIWO Media, richt zich hoofdzakelijk tot de markt van amateur en semi-professionele zangers, koren, ensembles en solisten als het gaat om cd opnames en audioproducties. Door gebruik te maken van hoogwaardige apparatuur wat resulteert in een realistische en transparant klankbeeld, een beter stereobeeld, briljant in het hoog, strak in het laag, een natuurlijker verloop van dynamiek en meer diepte en detail in het totaal van de klank is zij instaat om prachtige cd opnames te maken. Door de jaren ervaring van onze audiospecialisten is WIWO Studio instaat om goede en muzikaal waardige audioregistraties te maken. Jouw audioproductie, concertregistratie, CD opname of CD productie is bij ons in goede handen.

Hoe werkt reserveren?

Het reserveren is vrij eenvoudig en werkt simpel.
Als allereerst heb je een WIWO Studio account nodig.
Heb je die nog niet? Klik dan hier om er één aan te maken.

Hoe simpel is reserveren eigenlijk? Héél simpel! Je besteld namelijk een aantal uur studiotijd, deze reken je vervolgens af, waarna je per e-mail een bevestiging ontvangt. Zo heb je altijd bewijs dat je daadwerkelijk uren hebt besteld. De uren die je hebt gekocht ontvang je direct op je account en staat vermeld als Studio Tegoed.

Je kunt deze uren (Studio Tegoed) vervolgens inplannen via de link die je in je bevestigingsmail hebt ontvangen. Tijdens het inplannen (reserveren) krijg je de keuze hoeveel uur je wilt besteden in de studio. Nadat je dit hebt aangegeven kun je een datum en tijdstip kiezen, waarna je de ingeplande datum en tijdstip kunt bevestigen door de reservering te voltooien.

Zo simpel is het! Je ontvangt na het inplannen een e-mail met instructies hoe je de deuren kunt openen. Tevens ontvang je een aantal minuten voor je bezoek een SMS waar ook op staat aangegeven hoe je de deuren kunt openen.

Wat zit er in de studio?

De studio is voorzien van de nieuwste software en VST’s. Vrijwel alle bekende VST’s zijn aanwezig. Tevens draait de studio-pc op Windows en MacOS (Dualboot: 23-02-18 actief) en kun je ook je eigen laptop aansluiten op ons audio-gear met maar 1 USB. Alles is aan elkaar verbonden, zoals de pre-amp, compressor, limiter en de-esser. Het is dus zeer eenvoudig om met je eigen laptop sessies op te nemen via de aanwezige studio-apparatuur. Je hebt ook geen drivers nodig, het is plug-and-play.

De studio-pc heeft de volgende DAW’s:

  1. FL Studio
  2. Pro Tools (23-02-18 actief)
  3. Logic X (23-02-18 actief)
  4. Adobe Audition
  5. Ableton Live (23-02-18 actief)