Mix en Mastering

Muziek afmixen of masteren? Bij WIWO studio zorgen wij dat jouw tracks en studio-opnames zo goed mogelijk tot hun recht komen. Audiobewerking is onze passie. WIWO studio mixt jouw tracks op professionele wijze en met professionele apparatuur in onze studio.

Een goede balans maken tussen alle sporen en jouw geluidsopnames zo mooi mogelijk laten klinken; dat is afmixen. Het is een lastig en technisch proces. We masteren haast alle tracks in onze eigen studio om voor het beste resultaat te zorgen.

Wij zorgen dat de track of studio-opname(s) op alle overdrachtsmedia en in elke situatie perfect klinkt.

Met professionele mastering fouten herstellen in tracks en opnames

Masteren is de laatste stap in het proces van audiobewerking. Het is een laatste nabewerking en poetsbeurt van het audiobestand voor de perfecte overdracht van muziek op de luisteraar. Het doel van masteren is om van een mix, een goed klinkend eindproduct te maken.

Mastering Engineers en ervaren muzikanten

Equalising, exciting, stereo-verbreding, reverb, (M/S-)compressie, limiting en maximizing. Als mastering engineers weten wij precies wat we moeten doen om jouw opname perfect te maken. Als ervaren muzikanten met muzikaal gevoel zorgen wij voor een optimale eindervaring.

Ook zorgen we dat eventuele plopjes en kleine foutjes in de opname worden hersteld, zodat de audio in zijn uiteindelijke vorm optimaal opgeleverd wordt.